Tarieven

Tarieven 2018

Mijn uurtarief is € 5.40 per uur exclusief bureaukosten.
De bureaukosten zijn afhankelijk van het aantal uur per maand.

De tarieven die ik bereken zijn inclusief:

– Eten, hierbij horen ook tussendoortjes (zoals fruit, soepstengel, snoepje, koekje, rijstwafel. En in de zomer een lekker ijsje)
– Drinken
– Billendoekjes
– Sudocrème (liever een andere crème, dit kan in overleg als ik het in huis hebt anders zult u hier zelf voor moeten zorgen)
– Knutselmateriaal
– Eventuele uitstapjes
– Zonnebrandcrème

Als uw kindje nog tussendoor moet slapen, hou er dan rekening mee dat u zelf zorgt voor slaapbenodigdheden zoals een slaapzak, pyjamaatje, speentje of een knuffeltje. Het is ook fijn om wat extra kleertjes achter te laten voor het geval er een ongelukje gebeurt. Deze kunt u dan gewoon bij mij laten. Is er een ongelukje gebeurd dan geef ik u de kleertjes mee in een zakje en dan kunt u de volgende keer weer schone kleertjes meenemen.

Maar exclusief:

– Luiers
– Dieetvoeding
– Flesvoeding

Kinderopvangtoeslag:

De kinderopvangtoeslag voor 2018 gaat omhoog. Wat betekend dit voor u? Hoeveel voordeel je precies krijgt hangt af van je inkomen en de kinderopvangtoeslagtabel die bij je inkomen hoort. Per saldo krijgen de laagste inkomens 94% van de kosten vergoed en de hoogste inkomens 33%. Wilt u uw berekening maken dan kan dat via de volgende link http://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen

LRKP nummer: 694762210